Красавици от ферми с каубойски дрехи и ботушки премериха сили и хубост в затънтено американско градче. По традиция, както всяка година, те се пребориха за титлата „Мис селяндурка”, научи HotArena.net.

От явилите се красавици в конкурса най-голям шанс за победа имаха мацките със здрави мишци и агроумения. Те се представиха в три категории, демонстриране някакви умения, кънтри танци и отговори на въпроси.

Журито, съставено от кмета, шерифа и съдържателя на местния бар далеч не се интересуваха от фундаментали въпроси. Най-често  седемте красавици, явили се на конкурса трябваше да отговарят на  теми, свързани с местната култура и начин на живот.

Най-честият въпрос беше „Кои три предмета от фермата ще вземете на необитаем остров?” А отговорът „Лопата, крик и радиопредавател“.

В състезанието за кулинарни умения се наложи блондинката Джейн, която приготви най-бързо сандвич с горчица.

А победителка в конкурса стана мацката Уинона, която очарова всички със стил и предизвикателно държане, като размаха ключ и показа автомонтьорски умения.

За победата си красавицата получи 100 долара награда, както и талони за безплатно пазаруване в местните супермаркети, пише „България днес“.

източник: hotarena.net

Leave a Comment