Пламен предизвика Йоана да се обяснят насаме!
Двамата се оттеглиха в тайното кътче на Къщата, а инициативата беше на марионетката Пламен Медаров, забеляза Kliuki.net. Неговата жена Фани може да е против такава развръзка, но ето че се случва…

Пламен извика Йоана на кафе, но държеше да останат само двамата. После той свали своите очила, свали и нейните и в прав текст я попита на какво се дължи поведението й спрямо него. Йоана пък взе да подскача като тийнеджърка и да се прави на разсеяна. Ту въпросът й бил неясен, ту го забравила, въртя-сука и все посягаше към тъмните си цайси, за да прикрие смущението.


Пламен обаче не го позволи, докато не изкопчи поне малко истина от Йоана. Оказва се, че снощи певицата е била особено палава и си е позволила да закача Пламен с намеци да не се прави, че спи. Също като влюбена ученичка тя му хвърляла бутилки и чехли, а освен това му правила разни знаци, които Пламен не могъл да разтълкува и останал особено озадачен.

Разговорът за съжаление не доведе до окончателно сваляне на маските, защото Йоана предпочете да се прави, че няма нищо по-специално към Пламен… След като той се увери, че тя явно няма да си признае, върна очилата на мястото им и сложи точка с едно заключително изречение: „Вероятно съм се объркал! Щом казваш…”.
Йоана и това не й хареса, сякаш настояваше той отново да я пита и да я стисне в ъгъла, за да изплюе камъчето. Той реши да се държи мъжки и повече не повдигна темата, а тя взе разпалено да обяснява как отношението й към всички останали мъже било същото… Да, но защо тогава си го каза на Биг Брадър, а и не е и да не й личи, че е хлътнала по Пламен?!
Май Йоана тепърва ще се черви и оправдава, но дали Пламен ще й даде втори шанс, ще видим… Пламен предизвика Йоана и те се обясниха насаме, а вече е видно, че те са втората влюбена двойка във “ВИП Брадър”!

източник: kliuki.net

Leave a Comment