От самото начало на шоуто “Мис България” се води ожесточен спор между зрителите кое от момичетата, намиращи с в къщата, е най-достойно да се окичи с престижната титла “най-красива българка”. Сред фаворитките изключително бързо се нареди 17-годишната Джулия – пловдивчанката, която втрещи и публика, и жури с признанието си, че все още е девствена.

Тези й думи някак автоматично я поставиха в категорията “нежно и невинно момиче”. В допълнение към това, красавицата до момента не е влязла в сериозен конфликт с нито едно от другите момичета. В интернет съвсем естествено се появиха мнения, че девойката трябва да бъде победител, тъй като притежава всички качества, необходими на една Мис – красота, интелект и добро възпитание.

Последното обаче е подложено на доста солидно съмнение и то заради самата девойка. В личния си профил във Фейсбук Джулия е отговорила на въпроса “Кои са най-често използваните от нея думи и изрази”. Отговорът на сладураната е повече от неочакван. Думите, които Джулия признава, че използва ежедневно, отиват повече на някой каруцар отколкото на красиво и нежно момиче, при това претендентка за титлата “Мис България”.

Разбира се, част от потребителите скочиха в защита на любимката си, заявявайки, че няма нищо възмутително в думите й, тъй като всяко нормално 17-годишно момиче говорело така. А вие как мислите? Вижте кои са най-често използваните от Джулия думи и преценете дали това трябва да бъде начина на изказване на едно младо момиче.

източник: kliuki.net

Leave a Comment