Каква игра играят Яна и Петко вече всички се объркаха. Ту са заедно, ту отричат, а в същото време хората непрекъснато ги засичат приседнали интимно един до друг. Наскоро те доста фриволно обядвали точно два пъти в дневния бар на Петко, като се държали за ръце и се хранели един друг в устата.

Доставчик на храна по домовете пък разказва, че в полунощ Петко го извикал в апартамента си с поръчка, но да вземат кутиите с храна излязли и двамата с Яна. Те били облечени с домашни анцузи и се готвели да направят късна вечеря и най-вероятно Яна останала там, за да не се наложи сутринта плейбоят да я взима от къщи.

Интимността в дневния бар на Петко била показна и двамата знаели, че ги дебнат папараци, но пък не допускали, че момчето – разносвач на храна ще разкаже и за среднощната им среща. На сутринта се появили заедно на тренировка. Танцьорката беше и дама на Петко на голямото откриване на модернизирания му бар. И през цялото време не се отдели от него. В същото време се появи на купона на рождения ден на Орлин и показа, че уж са още заедно, но си тръгна преди него, а пожеланието й за много любов го разплака.

Мнозина вече гадаят каква е играта между двойката от дансинга. Дали си правят имидж един на друг, за да стоят непрекъснато в клюкарските издания, а зрителите да не ги гонят, за да гледат какво още ще се случи? Дали Яна е толкова празноглава и се е хвърлила в любовна авантюра с най-желания ерген, въпреки доста убийствената му репутация? Или просто е решила да си изкара добре, а после Орлин ще й прости?

Някои смятат пък, че хитрушата прави едновременно реклама на себе си и на Орлин зрителите на концертите му нарастват лавинообразно просто от любопитство. Но като свърши „Денсинг старс“ всичко ще се изясни.

източник: skandalno.net

Leave a Comment