Звездата от „Денсинг старс“ направи фурор на парти

Откакто започна да си връща формата Люси Иларионов става все по-желан от светските красавици. Няма прием или купон, на който режисьорът да не се появи и да не бъде заобиколен от куп хубавици.

Това се случи и на поредния конкурс, където Люси бе поканен да връчи наградата на победителката. Иларионов през цялото време бе заобиколен от млади красавици, което видимо подразни приятелката му Ани Хоанг.

Цяла вечер фолк миньончето седеше сърдито в сепарето. Докато половинката й бе обграждан от куп красавици.

Откакто свали 20-тина килограма Люси се превърна в един от най-харесваните мъже в светските среди. А участието му в „Денсинг старс“ го превърна и в една от най-популярните знаменитости.

Нищо чудно, че редица миски и моделки наобикалят бившия певец на „Up Down“. Звездата от „Денсинг старс“ направи фурор с участието си във формата.

Самият Люси е категоричен, че има очи само за половинката си Ани Хоанг. Въпреки това не крие, че вниманието от страна на другите млади красавици му харесва. Половинката му Ани Хоанг обаче не изглежда никак доволна, че гаджето й се радва на такъв интерес от светските красавици.

източник: kliuki.net

Leave a Comment