Олеле, не мога да повярвам! Чета и не вярвам на очите си. Журналистите ме омъжили. Даже и пръстен ми сложили, написа привидно учудено Вихра в профила си във Фейсбук.

Тя изрази безкрайното си удивление кой пускал слухове за нея, без да се сети, че е самата тя. Първо тя метна на страницата си четириетажна къща и обясни, че това е новият й дом и вече го подрежда. Написа го лично и нямаше как да обвинява журналисти, че си го измислят. След това сложи куп рози и обясни, че са й подарени.

После замина чак в Созопол, за да се фотографира край морето и да изохка и изахка, че отново е намерила щастието и се чувства прекрасно. Накрая се снима в Сандански с огромен пръстен на ръката, като за целта услужливо я беше вдигнала.

вихра и аваСлед всички тези масови манипулации бившата водеща се изуми, че някой бил написал, че си е намерила гадже и се е омъжила.    И когато две седмици никой повече нищо не написа за нея, тя пак изгря на сцената и започна да се възмущава от приписаната й женитба.

Ако изобщо някой журналист е тръгнал да преследва изоставената съпруга на Иван Христов, трябва съвсем да я е окъсал откъм информация. Всички слухове за себе си си ги създава самата тя, за да ги опровергава после и непрекъснато да чете името си във вестниците, смятат пишещите. Тя непрекъснато пуска въдички в профила си и чака някой журналист да клъвне. Мълчи седмица-две, докато “новината” се върти в пространството и после пак фабрикува нова. Какво да прави една скучаеща жена, която няма друга работа и единствено може да напомни за себе си чрез някой лек скандал? Не ни интересува Вихра омъжила ли се е, развела ли се е, потопила ли си е крака в морето и с колко лъжички захар си пие кафето. Не ни занимавайте с нея, тя е никоя, написаха ядосани читатели.

източник: skandalno.net

Leave a Comment