Николета сгреши с тези потури, коментират усърдно в нета!

Моделката е в Италия и се подвизава спортно облечена. Размъкнатото й екипче обаче не се понрави на всички и някои побързаха да изкоментират, че е направила грандиозен гаф, дочу Kliuki.net.

„Не знае ли, че така изглежда още по-късокрака, това е да нямаш представа за себе си!”, „С нейните пропорции е повече от смешна с този анцуг!”, „Направо е като гномче, ама пък е много сладка!”, реагираха потребителите.

Николета Лозанова, за която се твърди, че е разделена с Валери Божинов след жесток скандал, митка из заведенията в чужбина и мълчи по чувствителната тема. За сметка на това обаче си има компанията на вярна приятелка и въобще не й пука за приказките на околните.

Любимите й обожатели веднага я издигнаха на пиедестал и я обявиха за стилна, дори когато е небрежна в ежедневието си. Други, както се разбра, въобще не са на това мнение. Вкусове и виждания разни, а почитателите й даже и с чувал на главата, ще я хвалят до припадък, защото за тях, тя е единствената и най-красивата.

НиЛо си прекарва добре, въпреки слуховете за лична драма в семейството й. Валери Божинов също избягва въпроса, но съвсем скоро всичко ще излезе наяве.

източник: kliuki.net

Leave a Comment