Фолк певицата Емануела съвсем се ошишка. Изпълнителката пусна снимка от последни си клип с Джина Стоева, на който и двете позират по бански. И докато русата фурия на поп фолка демонстрира убийствено тяло, колежката й се чуди как да прикрие тлъстини и паласки.

Откакто се омъжи Емануела започна да се отпуска. И все повече заприличва на доволна от живота домакиня. Изпълнителката не пропуска случай да се похвали колко е щастлива, като омъжена и жена и съпруга. Явно е толкова доволна от брака си, че загърби и имиджа си на звезда.

Затвореният цял бански така и не успя да скрие, закръгления ханш, наедрелите бедра и подозрително подутото коремче на звездата. Освен това певицата наскоро си ремонтира и носа и сега лицето й изглежда още по-голямо.

Дори и с фотошоп певицата не успя да се втали, за разлика от колежката си Джина Стоева. Фолк дивата изглежда направо като фиданка на фона на закръглената Емануела.

Освен с фигурите си двете звезди спретнаха и истински екшън на плажа. Блъскаха се, караха се и дори се скубеха, пред погледите на изумените плажуващи.

За щастие бързо стана ясно, че певиците просто снимат клип, в който се карат за един и същ мъж. Идеята за дуета хрумнала на Емануела. Певицата със смях признава, че решила да умилостиви колежката си, след като майсторите в дома й я тормозели непрекъснато, тъй като двете са съседки.

източник: kliuki.ws

Leave a Comment