Певицата, която се превърна в икона на разкрепостеността взе да се кара като детска учителка на феновете си
Камелия без време започна да се държи като жена в критическата!

Певицата, която посвети кариерата си на това да бъде образец за освободеност и здравословен флирт с публиката, обърна палачинката! Блондинката заряза закачките и двусмислените послания и изрична от личния си профил във Фейсбук:

Не, че сме се съмнявали колко твърда умее да бъде Камелия с напористите ухажори и грубияните. Тодор Славков и Ицо Хазарта от благотворителния сезон на „ВИП Брадър” може да разкажат доста по въпроса…Но да губиш мярка с феновете, които може би не са и пълнолетни, и то – онлайн?!

Явно си припомни за славното време, когато изкарваше първите си пари не като певица, а като служителка в детска градина! Някои от почитателите може и да копнеят да ги напляска, но не да им се кара като лелка в забавачница!

Намериха се и такива, които съзряха в любопитната демонстрация на емоция нещо повече от обида! Камелия е все още млада жена, но законите на природата са неумолими! Със силикон, здравословен начин на живот и „радости” с дългогодишния партньор трудно се усмиряват полуделите хормони!

Но пък, казали са старите хора – „Като не можеш да даваш лош пример, започваш да даваш добри съвети!”

източник: kliuki.ws

Leave a Comment