Снощният епизод на шоуто “Мис България 2013″ за пореден път затвърди мнението, че по време на кастингите продуцентите и журито са търсели всичко друго, но не и най-достойната българка, която да представи страната ни на “Мис Свят”. От самото начало на шоуто зрителите недоволстват срещу избора на по-голяма част от момичетата, най-вече заради неподходящата им външност.

След изданието на предаването снощи обаче забележките към външния вид на кандидат-миските останаха на заден план, напълно изместени от изказванията им. Зрителите буквално изпаднаха в потрес как Франсин, Ашли, Нанси и Боряна без никакъв свян обсъждат интимни въпроси и преживявания, при това по изключително вулгарен начин. Като се добави фактът, че девойките са на по не повече от 20 години, картинката става съвсем трагична.

Франсин самодоволно обясняваше какви хапчета използвала, Ашли се хвалеше с постиженията на нейна приятелка с бутилката, а Боряна реши да налапа юмрука си, за да покаже какво може. На фона на цялата тази излагация, вметването на Нанси, че може да върже дръжка на череша с език, си прозвуча направо невинно. Феновете са изключително погнусени от циничното поведение на претендентките за най-красива българка.

“Тия вулгарните да си ходят, щото ще повърна от изказванията им”, “Франсин,е не само ,нелицеприятна ,но и вулгарна и противна”, “Сами си вкараха автогола, а Нанси после ще хленчи, че Звезделина ги била унижавала…. няма толкова тъпи момичета, язък, че някои от тях са симпатични. Тотална деградация”, са само част от коментарите по форумите. При това най-меките изказвания, които можем да публикуваме на сайта.

източник: kliuki.net

Leave a Comment