Един от главните актьори в хитовата поредица ще снима в страната ни

Келън Луц, актьорът, който играе сексапилния и опасен Емет Кълън в хитовата сага “Здрач”, ще пристигне в България, за да се снима в нова холивудска продукция. Синеокият красавец ще се превъплъти в ролята на Херкулес в едноименния филм, който ще се снима в киноцентър “Бояна”, научи вестник “Стандарт”. Филмът ще бъде заснет по модерната 3D технология и се очаква да бъде един от хитовете на сезона.

Луц, който е мечта на хиляди жени в цял свят, ще пристигне в България през май месец, когато ще започнат снимките на продукцията. За радост на фенките, екранният вампир ще остане поне няколко седмици в страната ни и определено възнамерява да се възполва от възможността да опознае нощния живот на София.

Освен с ролята си в касовия хит “Здрач”, Луц мускулестият хубавец се е снимал и в екшън-трилъра “Арена”, където си партнира с актрисата с български корени Нина Добрев и холивудското величие Самюел Джаксън.

Освен като актьор, Луц се изявява и като модел и е снимал десетки фотосесии за популярни марки. Звездата е запален фен на екстремните преживявания и сред любимите му спортове се нареждат прашутизъм, парапланеризъм, сърфинг и мотокрос.

източник: razkritia.com

Leave a Comment