„Много е неприятно, когато няма кой да те посрещне на летището, но ще го преживея. Свикнал съм да имам жена на която да разчитам и започвам веднага да работя по въпроса. Все пак светът е голям и красиви жени дебнат отвсякъде, готов съм да ги заведа на ресторант”
Това заяви Явор Бахаров веднага след като отпадна от шоуто „Африка: звездите сигурно са полудели” и се завърна в България. На този етап той отказа да коментира с подробности как оценява участието си на горещия континент, като предпочете да говори за жените в своя живот.


Макар и късно той разкри официално, че с Луиза Григорова са се разделили по негова вина, защото непрекъснато кръшкал. Актрисата трудно понасяла изневерите и непрекъснато правела сцени на ревност, които били особено неприятни и за двамата.

„Ревността се превърна в главната причина за нашата раздяла. Истината е, че аз самият не винаги бях благоверен. Пречеше ми нейната ревност, но сега оценявам, че най – много ми пречеше фактът, че беше права за всичко. Все пак с нея живяхме най – дълго време и още я обичам. Радвам се, че си останахме добри приятели”, изповяда се Явор Бахаров.
Кинозвездата коментира и отношенията с Александра Тюркмен, с която също разтрогнали връзката си в продължаващо разбирателство. И с нея си останали добри приятели, надява се, че така ще бъде завинаги.

източник: skandalno.net

Leave a Comment