Кортни Кокс може и да е на 50 години, но фигурата й сложи всички известни красавици на нейната възраст в задния си джоб.

Звездата от приятели, бе притеснение показва фантастичното си тяло, на плажа в Мексико. Актрисата бе там на почивка заедно с новото си гадже Браян Ван Холт и дъщеря си Коко.

50-годишната актриса охотно се разхождаше в бански на черно и бяло. И показа порцеланова кожа, за която всеки би й завидял. Обаятелната красавица демонстрира наистина превъзходна форма. И накара много жени на нейната възраст да й завидят.

По време на престоя си в Канкун екранната Моника събра погледите на плажа. Звездата не се притесняваше, че е без грим, и се крие под обикновена панамена шапка. Въпреки годините си Кортни без притеснение облече оскъдни бански. И с удоволствие палуваше във водата с дъщеря си.

След като преди няколко месеца официално се разведе със съпруга си Дейвид Аркет Кортни не остана задълго на сухо. Хубавицата заби доста по-младия от нея Браян Ван Холт. Искрите помежду им пламнаха по време на снимките на Cougar Town.

Самата Кортни не крие, че е изключително щастлива и се чувства перфектно. И за разлика от преди не се смущава да се появи по бански.

В свое интервю преди време актрисата сподели, че се срамува от тялото си и избягва да го показва. Де да можеха всички жени на нейната възраст да изглеждат така…

източник: kliuki.ws

Leave a Comment