Фолк певецът Константин е на път да се прости с музикалната си кариера за неопределено време. Изпълнителят загуби гласа си и почти не може да говори, нито да пее, разбра HotArena.net.

Преди няколко месеца фолк певецът започнал да губи гласа си, но го отдавал на обикновено прегракване. В последствие станало ясно, че нещата са сериозни.

Опитал се да се лекува с чайчета и медикаменти, но това просто не дало резултат. Наложило се накрая на да тръгне по лекари и се разбрало, че има сериозно увреждане на гласните струни.

Медикаментите не успели да спасят певеца от тежката операция, която предстои да си направи. След нея Коцето най-вероятно няма да може да пее за неопределено време.

Изпълнителят дори няма да може да се храни нормално, а ще поема само бебешки кашички и пюрета. Феновете му обаче са на мнение, че течната диета ще му се отрази добре, тъй като видимо е напълнял напоследък.

Проблемът с болестта му е, че може да нанесе сериозен финансов удар на певеца. И тъй като изпълнителят няма да може да поема никакви ангажименти, той ще изгуби хонорарите си, пише „Всеки ден“.

източник: hotarena.net

Leave a Comment