Херцогинята на Кеймбридж купила синя бебешка количка

Край на догадките. Кейт и Уилям чакат син. Херцогинята на Кеймбридж се издаде, че очаква момче. Бременната съпруга на британския принц за пореден път предизвика догадки, като по време на прием споделила със съпруги на военни, че е купила светлосиня бебешка количка.

Новината за секунди обиколи медиите. А британската общественост е категорична, че Кейт и Уилям чакат момче.

Доскоро бъдещите родители твърдяха, че не знаят какъв ще бъде полът на детето. Самата Кейт веднъж дори провокира слуха, че очаква дъщеря, след като получи като подарък кукла. В последствие херцогинята отрече и заяви, че не знае какъв ще е полът на бебето, пиша от „Блиц“. Както изглежда обаче вече е наясно, че ще има син.

Принцесата, която трябва да роди през юли направи истински фурор с последните си изказвания. Британските таблоиди твърдят, че родители, които не знаят пола на бебето си купуват дрешки и аксесоари в неутрални цветове — бяло, жълто, кремаво или бежово. Както изглежда обаче принцът и принцесата очакват син предполагат от „Мейл он Сънди”.

В кралството отдавна текат залози какъв ще е пола на бъдещото бебе, като залаганията достигнаха суми за милиони. Някои дори прогнозираха, че Кейт може да очаква близнаци — теория, която принцесата бързо опроверга.

източник: kliuki.ws

Leave a Comment