Естрадната певица Лили Иванова вдигна истински скандал малко преди големия си концерт, който се проведе снощи в курортното селище Лозенец.

Певицата изпаднала в истинска истерия и започнала да крещи на хората от екипа си в късния следобед, когато изпълнителката на “Ветрове“ е започнала репетицията си в заведението, където по-късно се е провел концерта. Още с влизането в клуба Лили вече била недоволна, а причината била тълпа от около 50 човека, които се насъбрали пред заведението и пускали любопитни погледи.

Примата стиснала зъби и извикала управителя, но разговора с него още повече я вбесил и изведнъж тя се развикала: “Какво зяпат тия сега? Пречат ми! Моля, охраната! Изгонете ги“.

В следващият момент Лили седнала на земята и заявила, че няма да проведе репетицията си, ако не й се осигури необходимото спокойствие. “Знам какво правят сега! Дебнат ме да ме снимат с телефоните си и после да ме пускат по жълтите вестници за 20 лева хонорар“, обяснявала Лили на едно от момчетата от екипа й. След като теренът бил разчистен, а хората предимно възрастни жени, били учтиво помолени да напуснат, Лили най-накрая започнала да репетира. На сцената били поставени два вентилатора, които да я разхлаждат в жегата, докато отпива от голяма бутилка минерална вода. Донесли й диня, но тя дори не понечила да я опита. За сметка на това отново се развикала. “Много лош е звукът, бе! Морето ли го обира?“, попитала Лили на микрофона един от тон техниците си. След като станало ясно, че проблемът идва от една от колоните се заели с ремонтирането й. Към 18 часа, около два часа преди концерта, Лили се оттеглила за почивка.

източник: hotnews.bg

Leave a Comment