КУБРАТ ПУЛЕВ ОТКАЗА 5,000,000 ЛЕВА ЗАРАДИ БЪЛГАРИЯ!!!!!!!!

Неповторим, удивителен, истински българин и професионалист – не само на ринга, но и извън него!

Супершампионът ни в професионалния бокс – Кубрат Пулев за пореден път доказа, че е не само от европейска, но и световна класа!

Преди минути репортер на Livesport.bg научи от свой достоверен източник, че преди няколко дни Кобрата е отказал стряскащите 5 000 000 лева, за да се състезава под флага на друга държава!!!

Правилно прочетохте – петица с още 6 нули след нея!

Единственото, което се е изисквало от Кубрат е било да се появява не с българското, а с германското знаме, след края на всеки свой успешен двубой. Нищо повече. Едно намятане, едно минимално движение, в замяна на което Пулев е щял да получи прекомерната за родната ни действителност сума.

Кобрата
Кобрата

Една дума би трябвало да идва на езика на всеки българин в този момент (най-хубавата нашенска дума, между другото) – „Благодаря!“.

Благодарим ти, Кобра, за това, че не последва примера на много други свои сънародници, които иначе се бият в гърдите, че са дали всичко за България, но се състезават за други държави!

Кубрат Пулев
Кубрат Пулев

И само да ви напомня нещо друго, така някак си за по-голям ефект (ако и без това не сте впечатлени) – като професионален боксьор Пулев не получава нищо от родната федерация по бокс. Но знамето е високо вдигнато след всяка следваща победа, нали?
Кубрат Пулев
Кубрат Пулев

Така е – за истинския българин „0“ е винаги = на 5 милиона!

Поклон, Кобра! Нека успехите ти на ринга не спират още дълги години, защото твоите победи са и наши!

Кубрат Пулев
Кубрат Пулев

® Livesport.bg / Георги Петков

Leave a Comment