Една от най-известните артистични двойки Иван Ласкин и Алекс Сърчаджиева е пред раздяла. Актьорското семейство има сериозни проблеми напоследък, а всички те са причинени от пиянството на  звездата.

В последно време звездата от „ВИП Брадър“ системно злоупотребява с чашката. Това се видя, както в риалити формата, така и при последната му изява в „Денсинг старс“. И докато закачките му с Алекс Сърчаджиева и Никол бяха приети сравнително спокойно, то отмяната на цяла постановка по негова вина се оказа твърде много за близките и колегите  му.

Звездата се появил мъртво пиян минути преди старта на постановка в театъра на Армията, което наложи представлението да бъде отменено. А близо 400 зрители си тръгнали разочаровани от театъра.

Колегите на Ласкин са бесни и настояват той да бъде уволнен. А половинката му Алекс Сърчаджиева го е заплашила да се раздели с него, пишат от hotarena.net.

Двойката има дъщеря на две годинки, която е най-голямата грижа на майка си. Актрисата работи по 20 часа на ден, само и само да издържа семейството си. Приятелите й обаче коментират, че колкото и да обича мъжа си, пиянските му истории са й дошли до гуша. И сериозно е заплашила Ласкин, че ще се раздели с него, ако не се вземе в ръце.

източник: kliuki.ws

Leave a Comment