Невероятно, но факт! Актьорът Иван Ласкин заряза алкохола и се превърна в примерен татко. Заради дъщеря си, артистът е загърбил чашката, дочу HotArena.net.

Просветлението му дошло, след като близкия му приятел Чочо Попйорданов си отиде без време. След неочакваната му кончина Ласкин се е сепнал и не скрил пред приятели и колеги, че иска да се промени и се нуждае от помощта на всички, за да го направи.

Решението на актьора, който стана популярен с участието си в детския сериал „Васко да Гама от село Рупча“, било взето и след скандал с половинката му.

Отчаяната Алекс Сърчаджиева му заявила, че ако не се вземе в ръце ще го напусне.

Иван бил особено привързан към дъщеря си София, която сега е на 2 години и 7 месеца. Затова и при мисълта, че няма да е с нея, Ласкин осъзнал, че трябва да успокои темпото и заради малката да намали пиенето и скандалите, за да не травмира детето и да не му дава лош пример.

Познати на актьора вече забелязват промените в него. От няколко дни Ласкин е на почивка с Алекс и София край село Варвара.

На приятелите на актьорското семейство им направило впечатление, че той е доста по-кротък и всеотдайно се грижи за дъщеричката си. Играел с нея, разказвал й приказки и с удоволствие я хранел.

Въпреки че не е оставил изцяло вредния навик да обикаля из кръчмите в Созопол и Резово, актьорът вече бил доста по-умерен. Иван си е доста буен, но ето любовта към дъщеря му успя да го укроти”, коментират близки на актьора, пишат от „Всеки ден“.

източник: hotarena.net

Leave a Comment