Лейди Гага успя за пореден път да изплаши света, но този път го направи по най-бруталния начин, видя Kliuki.ws.

Тя постна своя снимка, на която е без грам грим, в социалната мрежа. От поста й става ясно, че този фотос ще бъде тийзър за поредния й албум.
„Кой би предположил, че най-ужасяващата снимка на Лейди Гага би била на лицето и без грим. Т.е. след като е станала от сън – кошмар”, заключиха масово форумци по повод поста на певицата.

Виждали сме тази скандална и силно екстравагантна певица в какви ли не ужасяващи кадри – то не бе рокли от месо, не бе с грим като вампир, като чудовище и редица други, но това е страшно.

„Та тя просто трябва да се покаже без грим и ще бъде достатъчно плашеща, няма нужда да се охарчва за специален грим”, подигравателно подхвърлят хейтъри.

Все пак феновете на певицата са с нея и в този момент. Колкото и страшна да изглежда на тази снимка, което автоматично я прави страшна и в действителност, Гага си има своите верни последователи, които я подкрепят бурно.

В техните очи певицата се издигна още повече – най-вече с това, че за разлика от всички звезди само тя се показа натурална и естествена, колкото и плашеща да е…

източник: kliuki.ws

Leave a Comment