Прекрасната съпруга на Константин, хубавата Надя засенчи тотално родните фолк певици и манекенки. Чаровната блондинка засне рекламна фотосесия за марка бижута и накара всички да ахнат.

Хубавото Наде винаги е била смятана за очарователна и симпатична. Но никой не подозираше, че притежава подобен талант пред камерата. Чувствена, романтична, загадъчна и недостъпна, Надя изглежда шеметно пред обектива
Суперлативите по адрес на шеметната блондинка не спират да се сипят в мрежата. „Страхотна красавица“, „Ето това е истинска жена“, „Кукла“, пишат потребители.

Атрактивната правистка успя за по-малко от част да събере стотици овации в мрежата. И дори фолк феновете с неохота признаха, че Надя е по-хубава от Райна като модел.

Досега чаровната правистка предпочиташе да стои далеч от светлините на прожекторите и бе известна единствено като съпругата на Константин. Както изглежда обаче красавицата скоро ще превърне в една от най-новите звезди в модния свят у нас.

И макар хубавицата да не притежава тунинга на родните моделки и фолк певици, естествената й красота я прави по-привлекателна за всички. Феновете на Коцето дори заявиха, че съпругата му е по-красива като модел от дуетната му половинка Райна. Предвид, че фолк певицата е смятана за една от най-красивите жени у нас, мненията на меломаните със сигурност за огромен комплимент за Надя.

източник: kliuki.ws

Leave a Comment