Певицата не знае кога да спре с отровните хапчета за отслабване

Преслава е отслабнала до неузнаваемост! Скандалната истина за чудовищното отслабване на фолкпевиците, която се разбра преди няколко седмици, намери потвърждение във вида на най-популярната сред тях!

Брюнетката от Добрич изгря като чаровна пухкавелка и положи доста усилия, докато се превърна в елегантно изглеждаща дама. Това, на което е заприличала сега обаче, е твърде далеч от представата за красота и здраве!

Звездата на „Пайнер” се е превърнала в зловеща сянка! Костите й са изхвръкнали, приятната плът е изчезнала, лицето й е повехнало…Това е типична гледка на младо момиче, което прекалява с диетите и нощния живот, но тук не става въпрос само за това!

Преслава е излязла като от нацистки „Лагер на смъртта”. Модерните хапчета за отслабване, което са си отрова, продавана безконтролно в мрежата, превърнаха всенародната любимка в истинско плашило.

Най-лошото е, че в момента, в който съветските журналисти разтръбиха информацията, младите момичета пощуряха! Идват балове, лято, плаж и къси поли! Всички искат да са във форма! Преди да тръгнат да си дават парите, за да се тровят обаче, добре е да видят в какво се превърна Преслава! Определено, не в нещо красиво!

източник: kliuki.ws

Leave a Comment