Огън изпълнителката на поп-фолка Камелия хвърли в недоумение почитателите си по време на свое участие в Sin Sity.

Певицата провокативно качи снимка в профила си във Фейсбук, която е кадър от концерта. На сцената, освен секси тяло, се забелязва и голяма синина на лявото й бедро. Това обаче не й попречи да облече тийнейджърски къси панталонки и мрежест чорапогащник, въпреки че раненото място доста си личи.

Веднага се появиха версии, че някой яко е млатил певицата предните дни, но ако имаше такова нещо, тя първа щеше да наддаде вой. Камелия-СашоВтората догадка е, че при някой бурен скок по сцената се е ударила в нещо или вкъщи не се е разминала добре с някое шкафче.

Фолкдинозаварката сама разсея съмненията и още на другия ден написа, че с тази снимка честити на любимия си Цветин рождения ден. Те са най-старата двойка в поп-фолка, заедно са вече 15 години и не са тръгвали клюки за раздялата им, за скандали изневери и всичко обичайно, което се случва с другите певци. Ками често се хвали с добрите им отношения и най-вече с пълноценния секс. Нито една сутрин не ставам неуважена, пише тя.

Със синината на бедрото явно е искала да покаже на феновете си, че за рождения ден на Цветин му е подарила толкова горещ секс, че в разгара на сеанса се е ударила в рамката на леглото или направо е паднала от него. Такива нещо да се чуват, нищо лошо. Хубавият секс поддържа жените здрави и щастливи, пишат приятелите й. По-добре да четем за злополука при разгорещена любов, отколкото за вечните раздели, сълзи, смяна на съпруги и домашни побои, смятат те.

източник: skandalno. net

Leave a Comment