Памела Андерсън за пореден път предизвика фурор в мрежата. Папараци щракнаха бившата спасителка на плажа, заедно със синовете й. Най-желаната жена в света демонстрира забележителна форма за своите 46 години. Но освен това Пам се похвали с принцовете си.

Преди няколко седмици актрисата сподели снимка на наследниците си Брандън и Дилън, които очароваха феновете. Преди дни обаче актрисата се появи в компанията на по-големия си наследник — Брандън и предизвика фурор на плажа.

Заедно с бившия си съпруг Рик Соломон и 17-годишния тийнейджър Пам направо сияеше от щастие. Фотографите не пропуснаха да щракнах актрисата и синът й.

Младежът моментално се превърна в звезда, а фенките му се роят лавинообразно. Наследникът на Памела, макар и само на 17 все по-често привлича вниманието. Младежът се радва на небивал интерес покрай звездната си майка. Която въпреки усилията си да го държи далеч от славата, очевидно не може да му спести огромния интерес към него.

И докато мъжете в света се чудят, дали актрисата няма отново да се омъжи за експоловинката си Рик Соломон, разбивайки милиони мъжки сърца, хиляди тийнейджърки вече въздишат по сина й. А дали младежът ще се опита да направи кариера в Холивуд или ще избере друго амплоа, тепърва предстои да видим.

източник: kliuki.ws

Leave a Comment