Вероятно всички сте чували за приказната Рапунцел, но малцина знаят, че тя съществува и в реалния живот. Нещо повече—живее в американския щат Илинойс, на 43 години е и има три дъщери.

Всъщност става въпрос за американката Терилин Ръсел, която е живо копие на Рапунцел.

Американката не е подстригвала косата си от 4-годишна възраст и днес тя е почти 150 см дълга.

Терилин споделя, че винаги си е мечтаела да има дълга коса. И затова полага особени грижи за дългата си грива. Въпреки това не крие, че често среща трудности, докато я поддържа. Тъй като, за да измие косата си, застава на колене, в противен случай тежките й мокри кичури буквално я свличат на земята.

По стъпките й вървят и трите й дъщери, които също искат дълги коси като нея. И мечтите им са се сбъднали—вече имат коси дълги над 50 сантиметра. Най-голямата й дъщеря 11-годишната Калан, скоро ще сдобие с плитка дълга 1 метър. Момичето вече има коса дълга почти 73 см. 9-годишната Сенделин се радва на грива дълга цели 72 сантиметра, а 6-годишната Чесни вече притежава 52,5 сантиметра грива.

Малкият брат в семейството на Рапунцел обаче категорично отказва да се включи в надпреварата. А най-малкия член на семейството 1-годишната Чапин тепърва ще реши дали иска да участва.

И въпреки че по света са по-популярни като съвременното семейство Рапунцел в родния си град семейството е носител на друга титла: „Най-дълга конска опашка“.

източник: kliuki.ws

Leave a Comment