Бракът на Ани Салич е фалшив, въпреки че още не е разтрогнат официално. Топ звездата на Би Ти Ви и съпругът й Бранко (на снимката в щастливите им години) сега са заедно само проформа и съжителстват като приятели в името на двете си деца – Лазар и Хана, разкриват техни близки пред „Ретро”. Двамата повече от година играят ролята на щастливо семейство, но вече и приятелите, и колегите им са наясно, че с 16-годишната им любов е свършено.

Големият разрив в отношенията им се случил миналото лято, когато Ани разбрала, че не е единствената жена в живота на Бранко. Тя засякла интимни есемеси на телефона на сърбина с неизвестна дама. След случката Ани моментално се изнесла с децата да живее на вилата им край София. Оттогава почти постоянно преспивала с Хана и Лазар в къщата в Рударци, свидетелстват и съседите й. Бранко обаче не се вясвал там и обитавал столичния им апартамент.

Ани взела еднолично решението да няма развод, въпреки че сърбинът предпочитал да приключат именно така отношенията си, за да са свободни. Това била и причината той да напусне работата си в Би Ти Ви, където беше голям шеф в техническия отдел на медията. За да не се засича и в офиса с жена си обаче, той хвърлил оставка и сега върти собствен бизнес с продуцентска компания.

Салич за нищо на света не искала да се стига до развод и панаири, които да разрушат безупречния й имидж на любяща майка и съпруга, заради който зрителите я обожават вече 12 години. За това и преглътнала обидата от изневярата на мъжа си, която в последствие се оказало, че съвсем не е единична.

„Ани умираше от ужас, че личният й живот ще се превърне в сеир като този на Юксел Кадриев, ако тръгне да разтрогва брака си. Тя от години е неотлъчно до Юксел в битките му с бившата жена и знае колко е неприятно, когато се стигне до съд. Точно това си спестява, продължавайки да поддържа отношения с Бранко. А и децата нищо не усещат, защото поне три дни в седмица се събират всички заедно. През останалото време им казва, че татко им работи и положението устройва всички”, разкриват близки до водещата на „Би Ти Ви новините”.

По думите им отношенията между сърбина и говорителката са много добри и те си помагали като приятели. Бранко не оставил Ани за секунда, когато през февруари си счупи крака и тогава дори се пренесъл да живее при нея в Рударци, за да й помага, докато проходи. Салич пък склонила да замине с него и децата в Сърбия при роднините му за Великденските празници, за да продължат да поддържат илюзията, че са щастливо и задружно семейство.

През лятото обаче за пореден път пред приятелите им лъснала истината, защото двамата не отишли заедно на море като всяка нормална двойка. Бранко сам завел децата на почивка в Гърция, а после Ани изкарала с тях няколко дни на родното Черноморие в „Златни пясъци” в компанията на две другарски семейства. Оправданието отново било, че работните ангажименти на двамата съпрузи се разминават и няма как да излязат заедно във ваканция.

„Ани вече не страда за Бранко. Чувствата им са изтлели и дори се разбират по-добре като приятели. Тя му звъни да му казва как са децата или какво трябва да свърши. Делят си по равно грижите за тях и сега дори е по-свободна, защото той й помага много повече от преди. Единственото условие е той да не афишира връзките си, за да запазят мита за щастливия си брак”, обясняват близки на тв звездата.

От тази есен новинарката наистина ще има нужда от помощ в отглеждането на Хана и Лазар, защото ще е по-заета като водеща на цяло предаване по Би Ти Ви. Тя ще е лице на новия формат „Вокс попули”, заради който за кратко се оттегля и от новините. Столът й до Юксел Кадриев временно ще заеме редовната й заместничка Виктория Петрова.

източник: pik.bg

Leave a Comment