След снощните номинации за изгонване от къщата на „ВИП Брадър“, стана ясно, че между Йоана Захариева и чалга певицата Лияна има конфликт, чиито зародиш се е развил в миналото, разбра HotArena.net.

Двете изпълнителки се номинираха взаимно с ужасно тъпи аргументи. Чалга дивата сподели, че иска русокосата поп гърла да напусне, защото усеща, че таи някаква неприазъм към нея.

Йоко, какъвто е псевонимът на Йоана, на свой ред оригинално отсече, че дългокраката мадама няма досатъчно енергия, за да облича върху себе си повече дрехи, с което дразни останалите.

Навремето, когато Захариева е свалила полата си на концерт, след което принудително се е разделила с музикалната си кариера, Лили е жънала успехи с много по-непристойно поведение.

От известно време обикаля слух из светските среди, че Йоко е работила преди години за няколко известни модни агенции. Публична тайна е, че те са параван за скъполатена проституция.

Оттам знае много факти за много хора, но все още не е предизвикана да си отвори напълно устата и да ги разкаже в ефир.

Не случайно това е причината да бъде поканена във ВИП къщата. Там всички участници са свързани по някакъв начин един с друг, а големите им хонорари са за това, в последствие да разкриват кирливите ризи един на друг.

Не случайно е й самото мото на таз-годишното предаване „Сезонът на тайните!“.

Какво ще разкрие Йоана, предстои съвсем скоро да разберем!

източник: hotarena.net

Leave a Comment