Футболната съпруга Николета Лозанова е бременна, твърдят очевидци. Плеймейтката, която сама преди седмици намекна, че работи по въпроса, изглежда вече е бременна. Свидетели разкриват, че половинката на Валери Божинов вече проявява всички симптоми на ранна бременност. Страда от гадене, прилошаване и стомашно неразположение.

Посетители на луксозния комплекс в Слънчев бряг, където са отседнали Валери и Николета разкриват, че футболната съпруга не изглежда особено добре напоследък. А персоналът на хотела издава, че моделката твърде често притичва до едното място и то от дни.

Една вечер при поднасяне на вечерята в ресторанта, на Лозанова й прилошало само от миризмата. Моделката веднага изтичала навън, тъй като получила отново стомашно неразположение, пишат от hotarena.net, цитирайки “Всеки ден”.

Самата футболна съпруга наскоро намекна, че очаква дете. Тя пусна снимка на малката Никол с бебешка количка и заяви, че семейството й се е увеличило с още един член. Тогава тя се пошегува, че малката Никол вече тренира за кака. И ще има опит, когато се появи нейното братче или сестриче.

Междувременно и феновете на Николета започнаха да се съмняват, че в мълвата има нещо вярно. Допреди дни Лозанова бе активна в социалните мрежи, но от известно време изчезна.

По същия начин моделката предпочете да прекара спокойна бременност и докато очакваше дъщеря си. Така че отсъствието й от активния нощен живот и социалните мрежи породи нови съмнения сред почитателите й.

източник: kliuki.ws

Leave a Comment