Според певицата годините, прекарани с Део, са били загуба на време

“Съжалявам за пропиляното време”, отсече щерката на Данчо Караджов по повод бившата си половинка. Лора чистосърдечно признава, че в последните две години от връзката им изобщо не е била влюбена в блондина и е била с него само заради навика. Певицата не спира до тук, а споделя, че е била толкова нещастна от връзката им, че била ужасно щастлива от възможността да се разделят, научи ХотАрена.

“В момента съм много щастлива. Просто дишам, защото преди се задушавах”, продължава да реди бившия си Лора. Феновете на водещия обаче веднага заподозряха певицата, че говори така от ревност. “Умира от яд, че Део е щастлив без нея и бързо я смени с друга. Затова се опитва да му го върне”, коментират потребителите.

Близки до Део разкриват, че именно той е взел решението да сложи край на връзката им. Пак той първи си намери нова половинка и я представи публично. Според феновете това е вбесило Лора страшно много, тъй като тя била убедена, че Део не е в състояние да живее без нея. И затова сега се опитва да му натрие носа, убедени са феновете.

източник: kliuki.net

Leave a Comment