Преди няколко дена, Емануела отпразнува подобаващо рождения си ден. Сред подаръците от близки и приятели, имаше сладурско кученце-изненада от породата померан. Малките пухчета са много скъпи и не всеки може да си позволи такъв домашен любимец.

Никола, с който Емануела наскоро се събра, вложил много мисли и средства, за да зарадва любимата си. Влюбеният мъж искал да й вземе нещо, което със сигурност ще я зарадва и ще й допадне. Най-накрая Никола решил, че подходящият избор за певицата е куче. Ето защо се захванал да избира интересна порода, с която да изненада Емануела, пише BLife.

Ето така малкият чистокръвен померански шпиц Мери се оказал на празника на Емануела. Никола поръчал бялото пухче чак от Германия. Цената на кученцето е 4 000 лв, но любимият на Емануела е убеден, че сумата си заслужава, щом ще зарадва половинката си.
Емануела и Никола отново заедно

Емануела много се зарадвала на подаръка и приела кученцето с изключителен ентусиазъм. Тя с радост споделила, че  мини йоркширският териер Джуджи, който получи преди 2 години, щял да има компания. Сега певицата има нов домашен любимец, за който ще трябва да се грижи, но това не я притеснява.

Източник: kliuki.bg

Leave a Comment