Певецът и режисьор Люси Иларионов намери начин да свали трайно излишните килограми. След като 5 месеца пази стриктни диети и успя да свали 31 килограма, той легна на операционната маса, научи HotArena.net.

В корема му бе поставен уникален силиконов пръстен, благодарение на който може да изяжда максимум по 200 гр на хранене. Това се наложило, след като спрял да слабее.

„В един момент диетата спря да действа и организмът започна отново да си трупа запази. Това е заради еднообразното хранене. Трябваше пак да започна да ям всичко, за да излъжа метаболизма, но пък щях да напълнея”, обяснява Люси.
Специалисти посъветвали Люси да си сложи силиконов пръстен в стомаха. Той не само потиска чувството на глад, но и режисьорът не може да погълне големи количества храна.

По подобен начин от килограмите се отърваха преди години Азис, Николина Чакърдъкова и Стойка от „Биг брадър”. И тримата вече са значително по-слаби и вече са извадили подплънките от стомаха си.

„Важно е човек да свикне да се храни с по-малки порции и по-често и да усеща кога се е заситил. При мен
основната причина да напълнея толкова беше, че ям бързо, без да мисля какво и колко и така станах 167 кг.”, обяснява Люси за гастралния пръстен.

Днес той тежи 133 килограма и яде като врабче. Освен това Иларионов може да си похапва от всичко и въпреки това слабее.

Люси се надява до края на годината да стигне тегло от 100 килограма. И се надява тогава най-после да се ожени за годеницата си Ани Хоанг, пише „Всеки ден“.

източник: hotarena.net

Leave a Comment