Любимата на Дяковска – Камелия, остава сама в къщата на брадърите, след като Люси бе изгонена.

Люси Дяковска напуска пет дни преди финала, отчитат от lifestyle.ibox.bg. Другите номинирани за изгонване – Къци и Орлин, спасиха кожата благодарение на зрителската подкрепа. Назряват драматични дни, в които ще се реши кой кого. Още в сряда на полуфинала ще отпаднат още двама преди последната битка на 17-и.

Разделената любовна двойка Люси-Камелия устрои истински прощален цирк. Камелия избълва змии и гущери по адрес на брадърите – нито един от тях нямал постижения като на Люси и любовницата й била единствената истинска звезда сред всички тях. Преди няколко дни друга съквартирантка – Мариана Попова, коментира, че Люси е най-застрашената от изгонване, тъй като е сравнително малко разпознаваема в България. Вместо да се фокусира върху тази подробност /което не би било много лесно за нея!/, Камелия оплю злобно околните и спря едва когато Люси от дистанция й нареди да млъкне. Дистанционната връзка между Люси и Камелия беше разрешена по изключение, за да може Дяковска да посъветва семплата Камелия как трябва да се държи в нейно отсъствие. Самата Люси трудно се сдържа пред помията, която Камелия не спря да лее, и тя директно й заповяда да не говори много.
Интересно как ще се справя в къщата Камелия без Люси? А как ще се развие сагата Къци-Фънки? Къци Вапцаров вече се закани на висок глас, че има намерение да изяде опонента си с парцалите. Битка на титани!

източник: kliuki.bg

Leave a Comment