Фолкпевицата Магда отпразнува в клуб 10 години от началото на кариерата си. За тези 10 години тя се чувства вече израснала и смята, че гледа по-философски на нещата. Това сподели самата Магда за предаването “Cool…T” на bTV. На събитието присъства и бившето гадже на Магда – бизнесменът Красьо Черния. Тя разкри, че двамата са в прекрасни отношения, въпреки раздялата. Те бяха заедно 7 години.

“Не мога да кажа, че сме гаджета, но това е човекът, който ме подкрепя”, сподели певицата. “Понякога човек се разделя, след години се събира. Не знаем какво ни е писано”, каза многозначително тя, с което намекна, че вратата между тях не е окончателно затръшната.

Певицата сподели, че сама е избрала да не се показва много в публичното пространство по време на връзката им. “Бях малка, не знаех как да балансирам между личния живот, любовта и професионалната кариера”, каза тя. Но Красимир не я ограничавал в нищо – нито да пее, нито да се показва. Все пак, обаче, той самият държал да не се излага много на показ.

източник: blitz.bg

Leave a Comment