Поп-фолк певецът и идол на подрастващите девици Константин едва се спаси от публично линчуване, след като бе нападнат от озверели до крайна степен майки. Те поискаха налагане на незабавна забрана за дискотеките в Студентски град, които от години са се превърнали в място за разврат и поквара.

Жените отправиха горещи обвинения към Коце, наричайки го жив Дявол и Сатана. В същото време заплашиха, че ако не затвори първи заведението си, за да даде пример на останалите кръчмари, по всяка вероятност ще бъде атакуван с камъни и железа.

„Константин е най – известният собственик на кръчма в Студентски град. Смятаме, че той първи трябва да даде пример на останалите и да измести заведението си далеч от обсега на подрастващите. В нормалните държави дискотеки се правят или в центъра, или в градските зони където няма жилищни постройки, какво остава за ученици. Ако не се вземе в ръце, вероятно ще поведем срещу него специален манифест, от който свят ще му се завие”, бяха категорични столичанки.

Майките подадоха протестно писмо до властите, в което поискаха да бъдат затворени всички нощни клубове в Студентски град. Те настояваха да бъдат прекратени договорите за наем в максимално кратки срокове.

„Тези заведения буквално развращават младежта. Само в Зимния дворец има няколко чалга – парти клубове, в които се лее алкохол и се сипе дрога в огромни количества. Като граждани се чувстваме длъжни да прекратим тази позорна практика и спортните съоръжения да се използват само по предназначение”, се казва в писмото.

източник: skandalno.net

Leave a Comment