Както всеки български гражданин, който излита със самолет към някоя дестинаци, багажът на Миро от Каризма също бил подложен наобстойна проверка на летището. Служителите по сигурността дръпнали за проверка ръчния багаж на певеца, понеже той активирал датчиците на скенера и започнало силно писукане. Това означавало наличие на метални предмети и те били длъжни да проверят.
След като открили причината за адския писък на алармата – метална самобръсначка, митничарите прехвърлили за всеки случай голямата ръчна чанта на кумира на тийнеджърите.


През цялото време Миро се държал съмнително, като пристъпвал от крак на крак и изглеждал гузен. Проверяващите решили, че носи наркотици или други забранени неща, когято внезапно се натъкнали на причината за смущението на поплярния изпълнител. Те измъкнали от багажа му красив син вибратор.

Настъпило неловко мълчание и всеки се чудел накъде да гледа. Миро се опитал да се измъкне от конфузната ситуация, като обяснил припряно, че го носи за подарък на своя приятелка. Само че сексиграчката била разопакована и явно ползвана, защото по нея нямало никаки етикети и признаци, че е нова. Последвало още по-нелепо обяснение, че друга приятелка проверила преди това дали уредът работи.
Митничарите набързо изпратили смутения пътник към самолета, а после избухнали в луд смях. За нула време цялата смяна научила какви са сексуалните предпочитания на певеца и с какво ги задоволява. За тези предпочитания всички знаят, но Миро е толкова сладък и симпатичен, че зрителите отдавна са му простили този ляв уклон, а момичетата все още си мечтаят да ги хареса. Певецът направил голяма грешка, като не сложил инструмента си в общия багаж.
Някои обаче си задават въпроса дали не е носел и наркотици със себе си, защато знаят и за зависимостта му към кокаина. Най-вероятно е имал, но не са били с него, а е уредил да си вземе доза там, закъдето е летят, казват разбирачи. Да ги пренесе предз летището било доста опасно.

източник: skandalno.net

Leave a Comment