Родна фолк певица избухна срещу брадъра Лестер. И по думите й Никола Настески-Лестер, за който цяла България гласува да спечели последния сезон „Биг Брадър”, всъщност е безскрупулен тип, паразитиращ върху гърба на хората, от които има полза, дочу HotArena.net.

Фолк надеждата Джоанна разкри доста неприятни подробности от познанството си с македонеца. По думите й, освен, че цял месец го хранила, трябвало да търпи и изблиците му на внимание към нея.

Наскоро тръгна слух, че Джоанна и Никола са се заплели в опасна връзка покрай последния й клип „Афродизиак”, в който македонският момък получи главна роля. Оказа се, че за този ангажимент продуцентите на певицата от „Ара мюзик” платили на ергена 1500 лева.

Лестер обаче подходил към блондинката с идеята, че щом е певица е паралийка и може да я използва като банка. Известно време след снимките на видеото, дръзкия Лестер дори се настанил в апартамента на Джоана.

Изпълнителката открехнала любезно вратите си на молбите му да нощува при нея между почивки на морето. На път за една от ваканциите им, вместо като кавалер, а и като човек, продал наскоро автомобила — награда от „Биг Брадър”, да плати бензина, Лестър се направил на ощипан, а за горивото се бръкнала любезната му домакиня.

Македонецът очаквал да му плащат такситата в София и излизанията из заведенията вечер. Джоана била принудена да плаща дори сметките им по време на срещите им негови сънародници.

„Според мен е въпрос на чест един мъж да си плати сметката сам. А не да оставя на жената да се бърка.

Е, отделен е въпроса колко мъж е Лестър. Той постоянно се мъкнеше с някакво друго момче от Македония и нещо ме съмняват”, изригна Джоанна.

На всичкото отгоре македонецът очаквал певицата да му плаща за съвместни интервюта. Връх на всичко обаче било, когато настоял да го обслужва и в леглото.

„Искал от нея да го възбуди, защото същата вечер имал среща с друга жена. Не стига, че е стиснат като менгеме и Джоанна го изхранва, ами си мисли, че и за орално обслужване му е длъжна”, потресени са в „Ара Мюзик”.

Накрая на певицата й писнало и натирила Лестер от дома си. Така македонецът в момента обикаля по морето в търсене на друга известна дама, която да му стане спонсор, пише „Всеки ден“.

източник: hotarena.net

Leave a Comment