Фолк певицата Малина удари и най-младите си колежки в земята. Изпълнителката си пусна снимки от морето, с които предизвика истински пожар. Фолк дивата, която в момента е на почивка на Златни пясъци, демонстрира убийствена фигура. И си пусна снимки от ваканцията си, при това без дори да ги пипне с фотошоп.

На снимките Малина изглежда толкова гореща, че феновете й заявиха, че е по-невероятна и от Андреа. И макар половинката на Кубрат Пулев, да е с десетилетия по-млада, 40-годишната певица обра точките пред нея по бански.

Позакръглилата се напоследък блондинка, не спира да се хвали с новата си фотосесия в „Плейбой“. Фолк маниаците обаче почти не я отразиха и заявиха, че Малина изглежда много по-красива от нея. Особено на плажа.

„Какво тяло само!“, „Истински пожар“, „Да не повярва човек, че си на 40 и си майка“, „Уау“, са само част от коментарите по адрес на фолк дивата на плажа.

Самата Малина не се срамува от годините си, нито от вида си. И за разлика от повечето си колежки, не се опитва да скрие следите на времето по тялото си с фотошоп.

Вместо това блондинката позира охотно по оскъдни бански. И показва тяло, за което дори самата Андреа би й завидяла.

източник: kliuki.bg

Leave a Comment