Марчето спря с участията по чалготеките, готви се за майчинство

Поп фолк певицата, което има връзка с богаташа Християн Гущеров, упорито се опитва за забременее. По съвет на доктори, тя се отказа от пеенето по клубовете и се е отдала на почивка. Според специалистите така Мария има по-голям шанс да стане майка за втори път.

Откакто Марчето спря с участията, се заговори, че тя не иска да пее, защото парите, които взима й се стрували малко, пък и защо да се хаби, при положение, че Гущеров й предлагал всичко на тепсия. Богаташът много искал да се сдобие с наследник и се надявал Мария да му роди отроче.

Само, че Мария имала проблем с зачеването, пишат колеги от kliuki.net. Тя имала и сериозни трудности при зачеването на малката Марая. В крайна сметка първия път Мария успя да забременее чрез метода ин витро. Сега обаче Мария и Гущеров искали тя да успее да забременее по естествен път.

Лекарите на Мария и препоръчали пълна почивка, за да се отърве от стреса и да успее да зачене. Сега Марчето си почива активно и работи за бебе. Освен почивка, лекарите изписали на Мария и лекарства, за да се увеличат шансовете й да забременее.

източник: kluiki.bg

Leave a Comment