След като почти месец обикаля из Италия с любимия си Християн Гущеров, фолк певицата Мария най-накрая се събра с дъщеря си. В началото на лятото изпълнителката заряза малката Марая при майка си и сестра си и отпраши на романтична ваканция. Докато малката бе под грижите на близките й фолк дивата обикаляше екзотичните дестинации. И се радваше на лукса и романтиката на Тоскана, Портофино и дори Милано.

След като приключи шопинг воаяжа си, фолк дивата се сети и за дъщеря си. За да компенсира дългото си отсъствие певицата заведе малката в Сен Тропе. Там Гущеров ангажира една от най-луксозните вили за малкото си семейство. И дори щракна Мария и Марая, докато се забавляваха край басейна.

Певицата с охота позира за снимки и показа на феновете си колко любеща и грижовна е като майка. Освен това не пропусна да се похвали какво страхотно тяло има вече. Някои от приятелите й бяха толкова изумени, че не можаха да я познаят. „Маре, това ти ли си“, написа един от почитателите на фолк дивата.

Самата Мария лично се похвали, че е завела Марая на екзотичната ваканция. „Здравейте любими мои. След романтичното ни пътуване за двама, сега ви споделям незабравими моменти за 3-ма Сен Тропѐ 2013…“, написа тя на страницата си в социалната мрежа.

източник: kliuki.net

Leave a Comment