Фолк певицата Мария направо втрещи феновете си. Изпълнителката, която винаги е била критикувана, че е прекалено префърцунена и надменна, гушна… жаба.

Фолк певицата си пусна снимка в социалната мрежа, на която държи в ръката си малка жабка. Земноводното очевидно си примираше от удоволствие, че е сгушено в ръцете на звездата. По какъв повод изпълнителката реши да се снима с кафяво-зеленото влечуго остава загадка. За феновете на брюнетката обаче нямаше съмнение, че изпълнителката показва характер.

Мария, която в момента е във ваканция в Сен Тропе, не пропусна да сподели снимки от там. Изпълнителката си пусна снимки с дъщеря си Марая, като отново умили мрежата. И докато двете изглеждаха като принцеси в белите си рокли, по време вечерната разходка, то снимката със земноводното остави без думи почитателите на певицата.

В мрежата обаче не липсваха шеги по повод фотоса. „Да го целуне, може да се превърне в принц“, смеят се зевзеци видели снимката на изпълнителката. Докато други останаха изумени, че Мария гали жаба.

Очевидно фолк певицата искаше да се похвали, че не е градинско цвете и не се смущава от близкия досег с природата. Феновете й обаче останаха втрещени и оставиха без коментар последната снимка на фолк дивата.

източник: kliuki.ws

Leave a Comment