Единствено по бръчиците на врата можете да познаете възрастта й. Топ моделът Кристи Бринкли може и да е на 60 години, но изглежда като на 15. Екс манекенката се появи на светско събитие заедно с 15-годишната си дъщеря Сейлър. И двете обраха овациите на червения килим.

Двете красавици изглеждат невероятно, а на снимки са неузнаваеми. 60-годишния модел продължава да изглежда изключително млада и слага в джоба си и 20-годишни модели.

Кристи е категорична, че въпреки годините си, никога не си е правила пластични операции. И се радва, че дъщеря й е наследила нейния ген.

Майка на три деца Кристи продължава да изглежда толкова добре, че често я бъркат с 20-годишни. Бившият топмодел на миналия век демонстрира изключителна физика и младее за възрастта си, пише “Дейли Мейл”.

Подобно на майка си и двете дъщери на Кристи Сейлър и Алекса поеха по нейните стъпки в модния бизнес. За разлика от тях, брат им Джак Парис предпочете да не се изявява на подиума.

Бринкли има и дългогодишен щастлив брак с диетолога Питър Кук. Манекенката неведнъж е споделяла, че именно благодарение не неговите хранителни режими, поддържа толкова идеален външен вид.

източник: kliuki.ws

Leave a Comment