Фаталната Миглена от „Мис България“ е като трън в очите на Николета Лозанова.

Плеймейтката има лоши спомени с пишман чалгаджийката по време на връзката й с Ники Михайлов. Оказва се, че именно Миглена, или Никол, какъвто бе артистичният й псевдоним, е станала причина за раздялата между футболиста и моделката.

31-годишната фурия е от Видин, но бързо бяга от дунавския град и отива в столицата да търси по-добър живот. Там богат чичко й осигурява апартамент и кола, a с “джобните“, които й дава, Мигленчето успява да се тунингова.

Следващата й стъпка е да си намери известен и богат красавец и бързо се ориентира към изгряващата звезда на Ники Михайлов. Никол започва уж случайно да посещава заведенията, в които и той ходи, и неминуемо вратарят на „Твенте“ я забелязва. *Миглена Известен със слабите си ангели, футболистът изневерява на тогавашната си сериозна приятелка Николета Лозанова с Миглена. Докато плеймейтката се усети, че й режат клончето, певицата вече живее в Холандия при Ники. „Ники ме покани да живея при него. В началото беше много трудно, нямах приятели, по цял ден стоях сама, докато той тренира. Страшно започнах да се потискам от този начин на живот. Исках да се развивам, да градя кариера, а Ники не искаше и да чуе за подобен развой. За него жената трябва да си стои вкъщи и да домакинства. Това обаче нямаше как да стане“, разказва самата Миглена. Гледната точка на приятелите на Михайлов обаче е по-различна. По думите им, Никол искала да му надене брачния хомот, но Ники се дърпал. „Беше в разцвета на кариерата си и не искаше сериозно обвързване, камо ли – брак. Като чу за сватба, набързо й стегна багажа и я прати обратно в София“, разказват своята версия авери на Михайлов.

източник: hotnews.bg

Leave a Comment