Фолк звездата Андреа се превърна в истински обект на внимание по време на мача между Кличко и Поветкин в Москва. Певицата определено обра погледите още с влизането си в залата, а стайлингът й наистина не е за изпускане. Русата красавица се появи в скандално изрязана мини рокличка и придизвика вниманието на всички.

Вече и руснаците завиждат на Кубрат Пулев за изключително “надарената” му жена, която този път наистина се престара.

По всичко личи, че чалгаджийката Андреа доста дълго е избилара тоалета си за важния мач между Кличко и Поветкин и наистина обра овациите сред аудиторията. Дали е подходящ този тоалет за такъв мач, или не, Андреа се появи в невероятно изрязана мини рокличка, която едвам прикриваше пищните й бомби. По- голямата част от напомпаните й до пръсване форми бяха отвън и моментално привлякоха погледите на всички присъстващи в залата.

Само секунди след като качи снимки със скандалния тоалет малко преди да отидат заедно с Кубрат на мача, Андреа предизвика истински фурор в мрежата. Фенове и почитатели не пропуснаха да оставят мненията си, като мнозина от тях бяха възмутени от скандалоно облекло на Андреа. ” Мила, това облекло е предназначено само за работа в нощен клуб!”, ” Това не е никакъв стил!”, коментират потресени дами във виртуала.

източник: kliuki.ws

Leave a Comment