Миро и Преслава бързо надушили общите си пристрастености и били неразделни преди да седнат на съдийските столове в „Гласът на България“ издадоха удивени участници.

Те намирали менторите си навсякъде. На стълбите, приседнали един до друг, в малки ниши, в коридорите, в стаите им, а в ръката им неизменно висяла цигара. Двамата изобщо не се съобразявали с надписите „Пушенето забранено“ и си пафкали, където сварят. Те не само си пафкали, но и си пийвали и когато дойдело време да дадат наставления на подопечните си, яко ухаели на алкохол.

миро журиТова донякъде ги вдъхновявало и давали ценни съвети, но на няколко пъти Миро завалял думите и буквално забравял къде е. На всички е ясна пристрастеността му и към наркотиците и хората от неговата група го предпочитали надрусан, защото тогава бил в настроение и пеел заедно с тях. Когато обаче не си бил взел дозата, бил като градоносен облак и в лошо настроение. Говори се, че и Преслава си пада по дрогата, но засега никой не я е виждал да прави пътечки и да има бяло по носа. Въпреки това някои отдават драстичното й отслабване точно на този порок. Други пък мислят, че е прекалила със забранените хапчета за отслабване и сега не знае как да си върне поне част от изгубеното.

Някои от участниците недоволстват, че менторите им обръщат малко внимание и се чувстват изоставени. По този повод и четиримата от журито казаха по различен повод, че за репетициите има осигурени музикално педагози и те не са длъжни да обучават през цялото време младите певци, а само да им изберат песента, да им дадат насоки, да погледат репетициите и накрая да им дадат последни съвети как да се държат на сцената. Участниците и най-вече техните родители обаче недоволстват и смятат, че менторите са длъжни да репетират с отборите си от сутрин до вечер.

източник: skandalno.net

Leave a Comment