Петя Дикова и Миро се изпокараха в ефир. ТВ водещата беше поканила музиканта в своето предаване, но още първият й въпрос стана повод двамата да започнат да си говорят накриво.

Тя показа снимка на Миро като съвсем млад, на която позира с легендата Емил Димитров, и съобщи, че това е фотос от абитуриентския му бал. „Много жълти вестници четеш! Спри да четеш жълтата преса! Това е „Златният Орфей“ от 1995 г.“, скастри я певецът, пише “Всеки ден“. Петя Дикова сериозно се ядоса на Миро за тези думи. „Аз не исках да те засегна. Ако исках, щях да те питам дали съжаляваш, че си се родил в България, защото иначе можеше да си Роби Уилямс, а не си“, каза тя на събеседника си.

„Искам да видя как Роби Уилямс ще се оправи, ако работи с моя бюджет“, не й остана длъжен Миро. След като още няколкопъти музикантът посъветва ТВ водещата да не чете жълта преса, тя му тросна: „Аз ще правя, каквото си искам“. След което стана ясно, че Миро всъщност е дошъл в студиото, за да представи новата си песен, което е било много далеч от идеите на Пипи за разговора им. „От 15 години съм по телевизиите, за първи път ми се случва гост в предаване да диктува темите, по които се говори“, ядоса се щерката на Сашо Диков и Аня Пенчева. Повод да си говорят накриво беше и това, че Дикова употреби думата „сингъл“, говорейки за новото парче на Миро. „Какъв е този сингъл? Това е песен“, отново не пропусна да я порицае музикантът. „Аз ти чета какво е написано в прессъобщението ти, писано от твоята пиарка“, отвърна водещата. „Моята пиарка не съм аз“, отговори Миро. Този тон напълно извади от равновесие Дикова. Тя почти заекваше, докато обявяваше следващата тема в предаването. От яд се чудеше какво да прави с ръцете си. Започна да ръкомаха, разроши си косата, след това започна да чеше носа си и едва се въздържа да не бръкне в него. Накрая почти стана от стола си, още докато беше в ефир.

източник: hotnews.bg

Leave a Comment