Антония Петрова за пореден път не пропусна да парадира с начина си на живот.

Носителката на титлите „Мис България” и „Мисис Русия” за пореден път показа на всички, че държи винаги да бъде висота. И не само на подиума, не само пред жури и публика, а и в живота.

Тези дни Антония не пропусна да демонстрира и колко добре се е справила като домакиня. Миската публикува снимки на богата и разнообразна великденска софра, която сама е приготвила. Блондинката не пропусна да подчертае, че всичко за празника си е приготвила сама, осланяйки се единствено на помощта на семейството си и опирайки се на традициите.

Напъвайки се да покаже висок стил, миската определено попрекали и отново демонстрира суета. Престара се в напъните си да изглежда като идеална домакиня, смятат форумци. Както винаги Антония не пропусна да изтъкне, че всичко, с което се захване го прави със замах. И изключение не правят кулинарните й умения.

Но почитателите й смятат, че може би малко попрекали с престараването. Прекалената показност, себеизтъкването, суетата й дойдоха малко в повече на феновете й.

И те се дразнят, че за пореден път не е пропуснала да демонстрира превъзходство над простосмъртните и висок начин на живот, който тя и семейството й водят.

източник: kliuki.net

Leave a Comment