Бившата мис България пак се тунингова

Поредната корекция на Антония Петрова се оказа отново неуспешна. Мис България 2009 се появи на модно ревю с нова визия и видимо уголемени устни. Новият тунинг на блондинката обаче тотално съсипа имиджа й на красавица, който бе започнала да изгражда. Напоследък миската бе започнала да се разхубавява. Но последните й корекции пак развалиха постигнатите резултати.

В стремежа си да бъде съвършена Антония съвсем се вманиачи по пластичните операции. „И фолк певиците нямат толкова корекции по себе си“, цъкат фенове. На сцената на „Денсинг Старс“ Антония за пореден път втрещи с кофти грим и неподходящ гардероб. Миската се появи с впит панталон с леопардови щампи, който обаче въобще не подхождаше на фигурата й.

И ако стайлингът на Петрова бе определен като „отчайващ“ от форумци, то визията й на модното ревю съвсем ги уплаши. С яркочервено червило и видимо уголемени устни, Петрова все повече заприличва на фолк певицата Мария. „С тези огромни устни, направо на нищо не прилича“, пишат потребители в мрежата.

Други смятат, че моделката само се е загрозила с новите корекции по лицето си. „Тъкмо започна да изглежда добре и пак се загрози“, цъкат с език в светските среди. А някои изразиха мнение, че за жена с претенции за стил и класа Антония показва отчайваща липса не само на вкус, но и на мярка.

източник: kliuki.net

Leave a Comment