Християн Гущеров похарчи голяма сума пари, за да оборудва Мария с кола за зимата, пишат колеги от клюки.вс, позовавайки се на информация от senzacia.net. Автомобилът струвал на милионерското синче над 200 бона. Сега поп фолк дивата може да се похвали с три скъпи возила-  Майбах, Ферари и най-новата й придобивка Рейндж Роувър.

Освен това Марчето се сдоби с охрана и шофьор. Гущеров искал половинката му да се чувства сигурна и затова й наел гард, който да пази поп фолк певицата. Мария решила да изпробва новите си придобивки. Тя прекара цял ден в елитен фризьорски салон, а отпред я чакали гардовете и лъскавото черно возило.

Според запознати Гущеров наел охранителните и шофьора и за други цели. Той искал Мария да получи внимание, тъй като напоследък кариерата на любимата не вървяла много добре, а гардовете са просто пи ар ход, който кара Мария да се чувства важна.

Рейндж Роувърът бил закупен от Гущеров за зимните месеци. Колата е подходяща за снеговития сезон. Освен това Марчето няма да се мъчи да шофира. За това поп фолк дивата си има шофьор, който да я разкарва където пожелае.

източник: skandalno.net

Leave a Comment