Моника Валериева се беше позагубила от светското пространство. Спряганата за любовница на Валери Божинов моделка се покри след слуховете за авантюрата им и по-конкретно след унижението, че май е била свалка за една нощ. Валериева дори си изтри профила във Фейсбук, с което даде повод да се говори, че е в сериозна депресия след като футболистът я употреби и захвърли. Нещо повече, появиха се дори слухове, че най-добрата приятелка на Андреа е влязла за лечение в психиатрия.


Естествено, Моника побърза да опровергае тази информация. За целта моделката отново си активира профила в социалната мрежа и пусна дълъг и обстоен статус как се чувства перфектно и въобще не е влизала в лудница. Вместо да се трогнат от обясненията на Валериева обаче, феновете я скъсаха от подигравки заради кошмарния й правопис. Очевидно моделката не е посещавала особено усърдно часовете в училище, тъй като показа ужасяваща липса на елементарни познания.
Изглежда за Моника “не означава” е една дума. Най-потресващ обаче е начинът, по който моделката е написала думата “психиатрия” – “психЯтрия”. Втрещени от неграмотността на любовницата на Божинов, феновете дори не се впечатлиха от много пропуснати запетайки в не твърде дългия пост.
“Явно красотата все пак не е всичко. Като нямаш акъл си оставаш така цял живот”, смеят се форумци.

източник: kliuki.net

Leave a Comment