Скандалите в “Музикална академия” вече се превърнаха в ежедневие. И докато до момента разправиите бяха основно между неизвестните таланти и класиците заради различията във възгледите им за музика, в снощния епизод на шоуто се видя, че напрежението е ескалирало до такава степен, че и звездите започнаха да се дракат едни с други.
Най-изненадващо беше, че в основата на скандала този път се оказа уж миролюбивият Дичо. Бившият вокал на Д2 до момента беше успял да си спечели имидж на спокоен, усмихнат човек, който се интересува единствено от музика.

Именно заради това начина, по който избухна срещу менторката си Мариана Попова втрещи зрителите. Още повече, че Мариана освен колежка, му е и приятелка. Това обаче не спря певеца, който използва ужасно грозни епитети по адрес на Мариана.
“Слушай какво, коза такава”, “Ти си супер проста”, “Ужасно тъпо парче си”, бяха сред най-меките определения, които Дичо избълва срещу Попова. Останалите бяха откровено цинични, поради което не можем да ги повторим.
А причина за раздора между двамата приятели се оказа Любен. Скандалният младеж, чийто певчески талант е доста спорен, е на номинация за втора поредна седмица, а Дичо го защитава с цената на всичко. Това не се хареса на Мариана, която се опита да обясни на певеца, че Любо не е сред най-можещите изпълнители. Вижте видеото, в което бившият вокал на Д2 обижда Мариана. Започва от 41 минута.

източник: kliuki.net

Leave a Comment